Πρόκειται για φυσικά προϊόντα εξαιρετικά πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικά, τα οποία είναι συγχρόνως και εμβληματικά της ελληνικής γης και της ελληνικής παραγωγής. Πρόκειται για τροφές που όλοι γνωρίζουμε όπως:

O κρόκος Κοζάνης, η μαστίχα Χίου, το ρόδι, το τσάι του βουνού, το ελαιόλαδο, η ρίγανη, το μέλι και το ταχίνι, στα οποία μπορούμε να έχουμε εύκολη και καθημερινή πρόσβαση. Βάζοντας τες συμπληρωματικά στην καθημερινή μας διατροφή, ενισχύουμε την άμυνα του οργανισμού μας και προσφέρουμε στο σώμα μας επιπλέον φροντίδα και ενέργεια.

  • Κρόκος Κοζάνης Πλούσιο σε φαρμακευτικές ιδιότητες, το ελληνικό σαφράν είναι αντιγηραντικό και αντικαρκινικό, ενώ συγχρόνως αρωματίζει και χρωματίζει σούπες, ρύζια και κρεατικά.
  • Μαστίχα Χίου Η μαστίχα περιέχει φυσική αρωματική ρητίνη η οποία είναι ευεργετική για το πεπτικό σύστημα και την υγεία της στοματικής κοιλότητας. Εκτός από αυτό βάζει την υπέροχη αρωματική υπογραφή της σε γλυκά και ποτά.
  • Ρόδι Πολλαπλές οι ευεργετικές ιδιότητες του ροδιού. Προστατεύει από τις ιώσεις γιατί είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, βελτιώνει την αναπαραγωγική ικανότητα των ανδρών και έχει τρεις φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από το πράσινο τσάι.
  • Τσάι του βουνού Εκτός από τα οφέλη του στο πεπτικό μας σύστημα και την βοήθεια που μπορεί να προσφέρει στα κρυολογήματα, το τσάι του βουνού συμβάλλει στην καλή λειτουργία της μνήμης και αναστέλλει την νόσο της οστεοπόρωσης.
  • Ελαιόλαδο Πραγματικός θησαυρός πολύτιμων βιταμινών, περιέχει ω-3 λιπαρά οξέα, είναι αντιγηραντικό και προστατεύει την λειτουργία του εγκεφάλου. Είναι ασπίδα προστασίας του οργανισμού μας για τον καρκίνο, το alzheimer, τις φλεγμονές και τα κρυολογήματα.
  • Ρίγανη πολλές βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Η ρίγανη είναι αποχρεμπτική, αντιβακτηριδιακή, αντιοξειδωτική και πολύ δυναμωτική.
  • Μέλι Ελιξήριο νεότητας και ομορφιάς το μέλι, είναι η πεμπτουσία της γεύσης και του αρώματος. Οι υδατάνθρακες του μας δίνουν ενέργεια και ο σίδηρος που περιέχει μας προστατεύει από την αναιμία.
  • Το ταχίνι αποτελείται από μία σημαντική ποσότητα φυτικών πρωτεϊνών και είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες. Πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες είναι μερικά από τα ευεργετικά του συστατικά.

 Mπορείτε να εφοδιάζεστε καθημερινά με ένα μπουκαλάκι ελαιόλαδο για την σαλάτα σας ή με ένα βάζο θυμαρίσιο μέλι που θα γλυκαίνει το γιαούρτι σας και θα χορταίνει την απογευματινή σας πείνα.

Έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια χώρα που είναι προικισμένη με σπάνια βιοποικιλότητα και ένα σπουδαίο κλίμα. Οι ελληνικές υπερτροφές είναι μοναδικές. Υπάρχουν μελέτες που ξεχωρίζουν την αξία τους στην διεθνή αγορά και δεδομένα που τα φέρνουν στην πρώτη γραμμή της ιατρικής έρευνας. Βάλτε τα στην ζωή σας δυναμικά και αναβαθμίστε τις διατροφικές σας συνήθειες αλλά και τη ποιότητα της καθημερινότητας σας.

Περιηγηθείτε στο πλούσιο κατάλογο του καταστήματος μας και ενημερωθείτε σχετικά με τις καλύτερες διαθέσιμες ελληνικής παραγωγής υπερτροφές που μπορούμε να σας προσφέρουμε.